fbpx

Recidivist trimis în judecată pentru viol

Image
Image

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au finalizat ancheta şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care şi cea de viol.

Potrivit  Viața Liberă, este vorba despre V.M.F. care a fost cercetat şi deferit instanţei de judecată pentru săvârşirea  infracţiunilor de viol, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punere în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.
Faptele pe care le-au reţinut procurorii în sarcina bărbatului au avut loc pe 22 martie a.c.. Individul a profitat de faptul că persoana vătămată A.G. dorea să se deplaseze într-o zona mărginaşă a municipiului Galaţi şi a ademenit-o pe aceasta în autoturismul personal, sub pretextul că o va conduce la destinaţie.
„În acest context, inculpatul Floştură Valentin Marius a condus-o pe persoana vătămată A.G. în direcţia fostului C.A.P. Fileşti pe un drum de pietriş, necirculat, unde a obligat-o să coboare din autoturism şi a condus-o în dreptul unor clădiri abandonate, exercitând acte de violenţă asupra ei pentru a o determina să întreţină un raport sexual oral împotriva voinţei ei”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.
Maşina cu care se deplasa inculpatul, care nu avea permis de conducere, nu era înmatriculată şi avea numere false.
V.M.F. era recidivist post-executoriu la momentul comiterii faptei, fiind liberat condiţionat la data 10 iulie 2018, cu un rest rămas de executat de 248 zile închisoare, pedeapsă care i se va adăuga la cea pe care o va primi în actuala cauză.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.