fbpx

Stațiile de încărcare pentru mașini de la Galați n-au putut fi activate pentru că au fost aruncate cutiile în care au fost livrate

Stațiile de încărcare pentru mașini de la Galați n-au putut fi activate pentru că au fost aruncate cutiile în care au fost livrate

Image
Image

Primarul Galațiului, Ionuţ Pucheanu, a declarat că stațiile de încărcare pentru mașini electrice care au fost montate în oraș nu au putut fi activate deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit. Edilul a precizat că situația a fost remediată în cele din urmă, transmite publicația locală Viața Liberă, potrivit Digi24.ro.

„Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat.

Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a povestit primarul.

Edilul-şef s-a arătat înţelegător faţă de constructori, dând de înţeles că nici el nu păstrează ambalajele sau cărţile tehnice ale echipamentelor pe care şi le cumpără.

Ionuţ Pucheanu speră ca într-o săptămână staţiile de încărcare să devină funcţionale: „Au codurile - într-un târziu - de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor”.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Foto Digi24.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.