fbpx

Un șofer de TIR a murit în Italia, răpus de cancer, în aceeași zi în care boala i-a ucis și fratele rămas în România

Image
Image

Durere fără margini pentru o familie din Galați. Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară.

Mama tinerilor era la căpătâiul lui Ionel, care murea într-un spital din România, când a aflat că s-a stins şi Nicuşor, celălalt fiu al ei, la Treviso, în Italia. Amândoi sufereau de cancer şi în ciuda luptei cu boala, amândoi au pierdut.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 anişori, Nicolas, de care era foarte mândru. Nicuşor a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala. Prietenii au lansat o campanie de strângere de fonduri, pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

"Dragi Prieteni, in dimineata zilei de luni cand Nicusor Rusu se stingea din viata... familia lui din Romania plangea trecerea la nefiinta si a fratelui lui Nicusor, Ionel Rusu si acesta suferind de cancer... da in aceiasi dimineata ati citit bine. Nu-mi pot imagina cat de mare e suferinta familiei a mamei lor neputand fii alaturi de ambii in acelasi timp. Cu ajutorul nostru poate macar sa-si ia ADIO si de la Nicusor. Sunt convins ca ii purtam in rugile noastre dar putem sa participam cel putin astfel si la usurarea crizei financiare. Va transmit recunostinta lui Angi Rusu si totodata multumesc anticipat pentru donatiile voastre. Dumnezeu sa va Binecuvanteze", a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Sursa: observator.tv

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.