Image

Un șofer drogat a lovit un grup de minore pe trecerea de pietoni

Un șofer drogat a lovit un grup de minore pe trecerea de pietoni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 41 ani din Galaţi, aflat sub influenţa cocainei, a accidentat, joi, trei minore care traversau strada pe trecerea de pietoni, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. Este al doilea accident provocat de un șofer drogat, în decurs de o săptămână, în Galați.

Prin apel la 112, polițiștii au fost înștiințați despre accidentul rutier în urma căruia trei persoane au avut de suferit. Ajunși la locul incidentului, polițiștii au stabilit că șoferul automobilului era un bărbat de 41 de ani, domiciliat în Galați. Aflându-se la volanul autovehiculului, pe strada Milcov, bărbatul la spulberat de pe trecerea de pieteni trei minore cu vârsta e 15 ani.

Două fete au avut nevoie de îngrijiri medicale

Două adolescente au ajuns în spital, pentru că au avut nevoie să fie transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigații și îngrijiri medicale. Tot la spital urma să ajungă și șoferul, dar nu pentru că ar fi fost rănit sau băut, ci pentru că polițiștii l-au depistat sub influența drogurilor.

„Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, respectiv cocaină. În cauză se va întocmi dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a menționat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Este al doilea accident în mai puțin de o săptămână

Acesta este cel de-al doilea accident rutier soldat cu victime, petrecut în județul Galați în mai puțin de o săptămână.

Pe 4 iulie, un alt șofer drogat din Galați, în vârstă de 25 de ani, a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea într-o mașină în care se aflau doi pensionari, impactul provocându-le leziuni atât șoferului cât și soției, aflată pe locul din dreapta.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Foto b1tv.ro.

Image
Image