fbpx

Un bărbat acuzat că a încercat să violeze o adolescentă a fost găsit mort în arestul Poliţiei

Un bărbat acuzat că a încercat să violeze o adolescentă a fost găsit mort în arestul Poliţiei

Image
Image

Un bărbat de 43 de ani, bănuit că ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani, a fost găsit fără suflare în celula arestului Poliției Galați, primele informaţii fiind că acesta s-a sinucis folosind cablul telefonului fix.

Bărbatul fusese arestat preventiv, după ce o fată de 14 reclamase că acesta a luat-o cu forţa de pe stradă, a băgat-o în curtea sa şi a încercat s-o dezbrace. Fapta a avut loc joi seară, informează Digi24. Suspectul a fost găsit fără suflare, în celula sa, duminică dimineaţă.

Potrivit IPJ Galați, la data de 27 aprilie, în jurul orei 21,50, Secţia 4 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic de o femeie din cartierul Fileşti din municipiu, cu privire la o posibilă tentativă de viol asupra fiicei sale minore, în vârstă de 14 ani.

Suspect de tentativa de viol, gasit mort in arest

Din verificările preliminare efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la acea dată, în jurul orei 19,00, în timp ce minora se deplasa pe o stradă din cartierul de case unde locuieşte cu familia, ar fi fost abordată de un bărbat, care ar fi tras-o de haine şi ar fi condus-o în curtea imobilului unde domiciliază. Aici ar fi încercat să o dezbrace împotriva voinţei sale, însă minora a reuşit să fugă din curtea imobilului şi s-a dus la domiciliul său, unde a povestit părinţilor ce se întâmplase.

Poliţiştii nu l-au găsit acasă pe suspect la prima încercare, însă au revenit o zi mai târziu, cu un mandat de percheziţie. După audiere şi administrarea materialului probator, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 43 de ani, iar acesta a fost condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, a detaliat IPJ Galaţi.

La data de 30 aprilie, în jurul orei 05,18, cu ocazia activităţilor de supraveghere a persoanelor private de libertate, bărbatul de 43 de ani a fost găsit spânzurat în camera de deţinere, folosind cablul telefonului fix montat pe unul dintre pereţii încăperii, mai notează Digi24.

Poliţiştii Secţiei 2 Galaţi, care au efectuat cercetarea la faţa locului, au stabilit că persoana în cauză se afla singură în camera de detenţie, iar în data de 30 aprilie, în intervalul orar 04,00 - 05,15, s-a autostrangulat, folosind cablul telefonului fix, mai arată sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.