fbpx

Un bărbat s-a filmat în timp ce își lovea copiii și îi amenința că îi omoară

Image
Image

Un bărbat din Galați s-a filmat în timp ce își lovea copiii cu bestialitate și îi amenința că îi omoară, apoi a trimis imaginile soției sale, plecată în străinătate. Cei doi copii au fost luați deja de acasă și au fost duși la o bunică, în timp ce agresorul este anchetat de polițiști.
Incidentul s-a produs luni, în comuna Nicorești din județul Galați, transmite Mediafax.
În imaginile foarte violente apar cei doi de 2, respectiv 5 ani, care sunt bătuți cu violență de tatăl lor. Părintele filmează întreaga scenă și îi amenință pe copii că îi omoară. Tatăl violent nu se oprește din lovituri, deși copiii plâng și la un moment dat cad din pat din cauza palmelor primite.
Filmarea a fost trimisă de agresor soției sale care este plecată în străinătate. Ulterior o rudă a anunțat Poliția.
Polițiștii care au mers la fața locului au emis ordin de protecție provizoriu, interzicându-i bărbatului să se apropie de copii. De asemenea, agresorul s-a ales cu dosar penal.
„În urma unei sesizări făcute în jurul orei 22.00, la numărul unic de urgență 112, polițiștii au mers la domiciliul bărbatului din comuna Nicorești unde l-au găsit pe acesta împreună cu cei doi copii minori. Din cercetări a reieșit faptul că în cursul aceleași zile, în jurul orei 12.00, bărbatul i-ar fi agresat fizic pe cei doi copii, filmând agresiunea cu telefonul mobil și ar fi trimis imaginile soției sale care este plecată în străinătate. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu cu o durată de cinci zile, prin care i-au interzis bărbatului să se apropie de copii la o distanță mai mică de 100 de metri și totodată au deschis un dosar penal pentru violență în familie”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.
Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Galați au decis să ia copiii de acasă și să-i ducă la o bunică.
„Copiii au fost luați din situație de risc în care au fost puși de tatăl lor, sunt într-un loc sigur, urmând să le asigurăm o măsură de protecție. Sunt împreună cu o bunică. Putem alege varianta plasamentului la familia extinsă ori plasament la un asistent maternal, asta vom vedea în perioada următoare. Părintele exista la noi în evidență, îl monitorizam pentru că este un părinte violent. Știm că mama este plecată în străinătate și că urmează să vină”, a declarat directorul adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Galați, Ciprian Groza.
Autoritățile vor continua ancheta.
Foto cu caracter ilustrativ.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.