fbpx

Un TIR a spulberat o dubiţă şi a dărâmat un stâlp, după ce şoferul a adormit la volan

Un TIR a spulberat o dubiţă şi a dărâmat un stâlp, după ce şoferul a adormit la volan

Foto: ISU Galaţi

Image
Image

Traficul rutier este blocat, marţi, pe DN 26, pe ambele sensuri de mers, după ce un TIR din Ucraina a lovit un stâlp de iluminat, a spulberat o dubiţă parcată şi a intrat în curtea unei case unde a distrus mai multe anexe gospodăreşti. Din primele informaţii, şoferul a adormit la volan.

Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident petrecut pe DN 26, în interiorul localităţii Şiviţa, din judeţul Galaţi.

TIR-ul a spulberat o dubiţă şi a trecut prin două curţi

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, care au ajuns la faţa locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un TIR înmatriculat în ţara de domiciliu, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Galaţi spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcţiei de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcţiei sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal şi a pătruns în curtea unei proprietăţi unde a lovit un autovehicul parcat. Din impact a ricoşat şi a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodăreşti, scrie Agerpres.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.