VIDEO - Medic lovit pe la spate de partenerul unei paciente, într-o clinică privată din Galați

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Fiul unui medic dinecolog din Galați a publicat, pe rețelele de socializare, înregistrarea unui incident petrecut în urmă cu aproape trei săptămâni, într-o clinică privată. Tatăl acestuia ar fi fost agresat de aparținătorul unei paciente.

Bărbatul a anunțat că a fost depusă plângere la parchet și că  a ales să facă publice imaginile ca un avertisment pentru colegii de breaslă ai tatălui său:

"Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii - nu numai din relatari verbale ci si video. PS - nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos - in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi - intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!"

Imaginile pot fi văzute AICI.

Ulterior, autorul postării a venit cu precizări suplimentare: "Ca sa fie si mai clar... pentru ca vad ca unii vorbesc pe aici de spaga...filmarea este facuta intr un centru medical privat, unde nu se dau “atentii”... totul se plateste cu chitanta. Deci...ca sa fim bine intelesi pentru cei care nu au prins ideea: nu e vorba de o “spaga” neonorata... e vorba despre o clinica privata unde are loc un act de violenta asupra unui cadru medical!!!"

"La o clinica privata din Galati, unde tatal meu ( cel agresat) acorda consultatii, individul agresor s a prezentat cu partenera lui si a cerut un consult peste programarile din acea zi. Si individul, si partenera lui, au avut un comportament recalcitrant si revendicativ inca de cand au intrat in cabinet. Tatal meu, avand si acordul partenerei individului, i a permis acestuia sa ramana in cabinet in timpul consultului. Individul insa, pe tot parcursul consultului, a vorbit in continuu, mai mult sau mai putin agresiv, motiv pentru care tatal meu i a cerut sa iasa, totusi, din cabinet, ca sa si poata finaliza consultul in conditii de liniste. Individul a refuzat, iar atunci tatal meu i a spus ca nu i mai ramane decat sa cheme politia pentru a l convinge sa paraseasca cabinetul. Nu s a facut inteles, si atunci tatal meu a iesit din cabinet si i a solicitat receptionerei sa cheme politia. Ce s a intamplat mai departe, se vede in imagini...", a mai scris fiul medicului agresat.

Poliţia Galaţi a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Image