fbpx

Violențe oprite de o echipă Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS)

Image
Image

O intervenţie în forţă a poliţiştilor a avut loc în cursul dimineţii de joi, ca urmare a unui apel primit de la o femeie din localitate care reclama faptul că un bărbat de se manifesta violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini.

Potrivit Viața Liberă, poliţiştii din Lieşti s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. La vederea poliţiştilor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. Poliţiştii au executat focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat uterior ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), dar prezenţa luptătorilor l-a iritat şi mai tare pe scandalagiu.

„Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectul de cauciuc, rănindu-l pe agresor. Până la venirea echipajului SMURD acestuia i s-a acordat primul ajutor de luptătorii SAS”, precizează cms-şef Gabriela Costin, potrivit sursei citate.
Bărbatul rănit, care are 52 de ani, a fost adus la Galaţi cu elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la Spitalul de Urgenţă.
Poliţiştii au deschis o anchetă.

Imagine cu caracter ilustrativ.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.