fbpx

ALERTĂ NAȚIONALĂ! Un deținut condamnat pentru tentativă de omor a evadat din închisoare // UPDATE - Bărbatul a fost prins

Image
Image

Un deţinut în vârstă de 32 de ani, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, a evadat, luni dimineaţă, în jurul orei 8.30, de la Penitenciarul Tulcea.

Bărbatul se numește Samir Regep și ispășea o pedeapsă de aproape 9 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. Deținutul a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Mineri, judeţul Tulcea, informează News.ro, citând informațiile furnizate de reprezentanții penitenciarului. La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening gri, bluză neagră, încălțăminte sport de culoare albă. El efectua pedeapsa în regim semideschis.

Reprezentanţii Penitenciarului Tulcea au precizat că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Tulcea şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea”, au precizat reprezentanţii penitenciarului, potrivit sursei citate.

De asemenea, conducerea închisorii a dispus demararea unei anchete interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

UPDATE - Deținutul a fost capturat în jurul orei 11.30, în zona localităţilor Frecătei – Cataloi, de către cadrele unităţii, și reîncarcerat.

Sursa foto: Obiectiv de Tulcea

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.