fbpx

CE IMBECIL! Un şofer care a încercat să depăşească o cisternă în curbă a băgat alte trei maşini în şanţ

CE IMBECIL! Un şofer care a încercat să depăşească o cisternă în curbă a băgat alte trei maşini în şanţ

Image
Image

Un conducător auto din Tulcea a fost surprins de o cameră de bord în timp ce a depăşit un autoturism pe un tronson cu linie continuă, la intrarea într-o curbă la stânga, şi a continuat manevra, încercând să depăşească şi o cisternă, deşi din faţă veneau alte maşini. Pentru că nici măcar atunci acesta nu a reintrat pe banda lui, trei şoferi care circulau regulamentar pe sensul opus au fost nevoiţi să intre pe câmp ca să-l ocolească.

Imaginile, care au fost publicate pe YouTube, sunt înregistrate de o cameră de bord instalată pe o maşină care circula în acelaşi sens cu autoturismul condus de şoferul inconştient şi care a fost depăşită. Pe filmare se vede că, deşi se apropie o curbă periculoasă, iar marcajul interzice depăşirile, conducătorul auto încearcă să îşi continue manevra şi să treacă şi de cisternă. Rând pe rând, trei şoferi care circulau regulamentar au intrat, în disperare de cauză, cu aproape jumătate din lăţimea maşinii pe acostamentul din pământ, ca să evite autoturismul intrat pe contrasens. Abia al patrulea a avut loc să treacă, după ce şoferul indisciplinat a frânat şi s-a retras pe banda sa, în spatele cisternei.

Potrivit publicaţiei "Tulcea noastră", poliţiştii l-au identificat pe şoferul maşinii cu numărul TL-74-WAS, care a fost la un pas să provoace un accident extrem de grav. „Urmare a vizionarii imaginilor surprinse în trafic, la data de 17.07.2020, polițiștii tulceni au identificat și sancționat conducatorul auto, cu amendă contravențională, luându-se totodată și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a transmis IPJ Tulcea.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.