Image

Copil de 13 ani, rănit de un glonţ ricoşat tras de poliţişti

Copil de 13 ani, rănit de un glonţ ricoşat tras de poliţişti
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un copil de 13 ani a fost rănit de focurile de armă trase de polițiștii din Tulcea. Un glonţ ricoşat, tras de un agent după un șofer fugar, a ajuns în abdomenul copilului.

Sâmbătă seara, polițiști din cadrul IPJ Tulcea (Serviciul Rutier) în timp ce se aflau în serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism al cărui conducător, cunoscut că nu deține permis de conducere, nu a oprit la semnal.

La scurt timp după urmărirea acestuia conducătorul auto a ieșit din mașină, încercând să fugă, motiv pentru care un agent de poliție a executat focuri de armă în plan vertical, precum și în direcția acestuia, rănindu-l la gleznă. Individului în cauză i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Un copil care se plimba pe bicicletă, rănit de un glonţ ricoşat

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că polițistul a executat 10 focuri de armă, 6 în plan vertical și 4 în direcția autorului, au anunţat reprezentanţii Poliţiei, citaţi de Digi24. La fața locului a fost găsit şi un minor în vârstă de 13 ani care prezintă o plagă la nivelul abdomenului. Copilul a fost evaluat, nu prezintă probleme grave, și a fost transferat cu ambulanța la Spitalul Juețean Galați, mai arată sursa citată.

Minorul venea de pe altă stradă cu bicicleta, către intersecție, iar glonțul a ricoșat din pavaj în stâlp, apoi din stâlp în abdomenului acestuia, susţin poliţiştii.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image