GALERIE FOTO Și-a dorit avion, dar a avut bani doar de câteva șuruburi și niște fiare. Omul s-a prezentat, totuși, la RAR, pentru omologare 🤣

masina tunata rar
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Proprietarul unui autoturism i-a uluit pe inspectorii RAR când a venit la reprezentanță cerând omologarea “elementului de caroserie” pe care îl construise în regie proprie, din cornier și colțare cumpărate din magazinele de bricolaj.

 

“Stim că deja vă zboară gândul la weekend și, pentru că vorbim despre zbor, vă prezentăm acest autovehicul care a venit la RAR Tulcea pentru omologarea elementului de caroserie.

Materiale necesare pentru confecționare: burghiu pentru metal, cornier metalic și colțare pentru polițe din magazinele de bricolaj, improvizații, câteva șuruburi cu piuliță și multă inconștiență.

{showtime 78}

Totuși, dincolo de aspectul mașinii, vă rugăm să conștientizați că astfel de elemente de caroserie confecționate artizanal pot fi un pericol pentru siguranța traficului și a pietonilor, dar nici nu pot îmbunătăți performanțele vehiculului. Despre sancțiunile pe care le riscați nici nu mai vorbim...

Un astfel de element nu îndeplinește, din punct de vedere tehnic, normele pentru certificarea produselor și nici nu a fost supus verificărilor necesare pentru omologarea de tip a produsului, iar colegii noștri au decis că această improvizație nu întrunește condițiile care stau la baza omologării”, au scris pe pagina de Facebook cei de la Registru Auto Român.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Sursa foto: Registrul Auto Român

 

Image