O femeie şi un copil, uciși de o maşină care a intrat cu viteză peste ei în curte. Şoferul fugar a fost găsit beat / Video cu impact emoţional

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie şi un copil au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite. Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi către spitale. 

Potrivit Mediafax, un bărbat din Luncaviţa conducea pe E 87, iar la ieşirea din localitatea Văcăreni, din cauza vitezei prea mari, maşina a părăsit drumul şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

Două persoane aflate în curte, o femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite. Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, şoferul, un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa, a părăsit locul accidentului.

Şi două persoane aflate în maşină au fost rănite.

Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi către spitale.

Ulterior șoferul maşinii a fost prins. În momentul testării, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului, însă poliţiştii au spus că deocamdată nu au informaţii despre acest aspect.

LIVE-ul făcut pe Facebook, publicat de presă.

 

Sursă foto / video Mediafax.

Image