fbpx

Peste 570 kg peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră

Peste 570 kg peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au descoperit doi cetăţeni români care descărcau dintr-o ambarcațiune, peste 570 kilograme de pește, fără documente legale.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în urma unei sesizări din partea reprezentanților A.R.B.D.D., au efectuat un control, joi 23.01.2020, în zona unui centru de primă vânzare din localitate, unde două persoane descărcau pește dintr-o ambarcațiune, la mal. 

Potrivit comunicatului de presă al Gărzii de Coastă, în urma verificărilor s-a constatat că cei doi sunt cetățenii români C.G. și S.N., în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea.
Polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 577 kilograme de peşte, speciile crap și caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documentele legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.