fbpx

Primăria Tulcea a fost ținta unui atac cibernetic

Image
Image

Activitatea Serviciului de Taxe și Impozite Tulcea este blocată, în urma unui atac informatic ce a vizat baza de date a serviciului.
„Primăria Municipiului Tulcea vă informează că, în intervalul luni 25 martie – miercuri 27 martie inclusiv, la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe nu se vor elibera documente și nu se vor efectua încasări și plăți. Întreruperea este cauzată de un atac informatic, iar în acest moment specialiștii IT lucrează pentru rezolvarea situației. Vom reveni pe parcurs cu informații suplimentare“, se scrie într-un mesaj pe pagina de facebook a primarului Constantin Hogea și semnat de inspectorul Cristian Ganciu, purtătorul de cuvânt al Primăriei, potrivit radioconstanta.ro.
"Atacul cibernetic a avut loc sâmbătă dimineaţă, iar acum se lucrează la remedierea problemei. Nu putem accesa baza de date", a declarat, pentru AGERPRES, şefa serviciului, Daniela Grădinaru. Pe site-ul instituției a fost publicat un anunț potrivit căruia plata taxelor şi impozitelor este suspendată până miercuri, inclusiv. "Dorim să prelungim termenul de acordare a bonificaţiei pentru plata anticipată a taxelor şi impozitelor locale cu zilele în care acest serviciu nu poate fi accesat", a mai adăugat Daniela Grădinaru.
Foto cu caracter ilustrativ.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.