fbpx

Raluca Turcan, despre pontonul scufundat: Centrul de recuperare îşi va începe activităţile în noiembrie

Raluca Turcan, despre pontonul scufundat: Centrul de recuperare îşi va începe activităţile în noiembrie

Image
Image

Centrul de recuperare flotant pentru copiii cu dizabilităţi s-a scufundat vineri la Mahmudia din cauza unei defecţiuni şi a lipsei de personal care să intervină imediat, însă îşi va începe activitatea în noiembrie, a arătat, vineri, ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan.

Aceasta a inaugurat centrul plutitor pe 22 septembrie, împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai companiei care a gestionat proiectul.

"O menţiune fac pentru că am văzut multe comentarii politice şi toată lumea spune că este o imagine urâtă. Nu imaginea este importantă în acest caz, ce este cu adevărat important şi ceea ce mă preocupă este să avem garanţii, ca autorităţi publice, că acest centru nu prezintă riscuri nici pentru copii şi nici pentru personalul care-l deserveşte", a precizat sursa citată.


Potrivit lui Turcan, pontonul era tras la mal, iar, din cauza unei defecţiuni şi a lipsei de personal care să intervină imediat, s-a produs acest incident.

"Repet, ce mă interesează ca autoritate publică, pentru că în această situaţie este un proiect privat, nu al MMPS, este să nu existe niciun risc de utilizare a pontonului. Centrul de recuperare îşi va începe activităţile în noiembrie", a completat ea, potrivit Agerpres.Pe 22 septembrie, Raluca Turcan a participat, la Mahmudia, la inaugurarea primului centru itinerant de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, obiectivul realizat printr-un proiect european iniţiat de fundaţia Sera România şi o companie privată urmând să funcţioneze pe o navă.

Citește mai mult pe Agerpres.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.