Tânăr înjunghiat mortal de un adolescent din Tulcea

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit tlnews.ro, un scandal a izbucnit în seara de 7 ianuarie, în jurul orei 22.00, în curtea unui localnic din localitatea Nifon. Tot el a sunat la 112 și a cerut ajutorul, spunând că în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic și verbal, iar un bărbat zace într-o baltă de sânge.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Tulcea a ajuns la fața locului a găsit victima în stop cardio – respirator, provocat de o rană ce i-a străpuns artera femurală. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea, unde ulterior a decedat, din cauza pierderilor mari de sânge.

Se pare că între două grupuri de persoane, nouă la număr, a izbucnit un scandal la barul din sat, iar cel care a sunat la 112, s-a refugiat acasă, dar a fost urmat de toți ceilalți. Aici, scandalul a continuat, iar victima ar fi fost înțepată din spate, cu o furcă, de către fratele celui care a anunțat autoritățile.

Persoanele implicate în incident au fost conduse la postul de Poliție Hamcearca pentru a fi audiate, ulterior cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind deschis un dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

 „Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 08.01.2020, începând cu ora 1640, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul minor M.C., în vârstă de 14 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în noaptea 07/08.01.2020, pe o stradă din loc. Nifon, com. Hamcearca, jud. Tulcea, inculpatul a aplicat lovituri, în regiunea femurală dreaptă, cu un cuțit, victimei B.M., un consătean în vârstă de 24 de ani, urmare cărora acesta a decedat, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Ulterior aceștia au revenit, precizând, potrivit sursei citate: „urmare la comunicatul nostru de presa nr. 4/09.01.2020, precizam ca inculpatul M.C. are varsta de 17 ani, nu 14 asa cum s-a transmis din eroare, iar propunerea de arestare preventiva a fost formulata astazi 09.01.2020 catre Tribunalul Tulcea.“

Sursă foto tlnews.ro.

Image