Un ponton inaugurat de Raluca Turcan în urmă cu trei săptămâni s-a scufundat parțial

Un ponton inaugurat de Raluca Turcan în urmă cu trei săptămâni s-a scufundat parțial
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane în urmă cu trei săptămâni s-a scufundat parțial. Potrivit g4media.ro, în fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă că pontonul se află scufundat jumătate în apele Dunării.
Pontonul era folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară și se afla ancorat în dreptul comunei Mahmudia.

Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Mahmudia au declarat că acesta este doar „puțin bandat” și nicidecum scufundat: „El nu este scufundat. Unde a fost ancorat în zona respectivă apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau a luat apă. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a declarat secretarul comunei Mahmudia, potrivit sursei citate.

Panglica inaugurală a fost tăiată în urmă cu doar trei săptămâni

Șapte oameni, în frunte cu Ministrul Raluca Turcan, au tăiat o panglică la inaugurarea, în urmă cu trei săptămâni, a unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Evenimentul a avut loc cu ocazia lansării, la Tulcea, a primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară, un proiect privat realizat de Fundația SERA ROMÂNIA și PENNY România.

Sursă foto facebook.com/dorelian.

 

Image