fbpx

21 de muncitori srilankezi, depistaţi pozitiv la COVID-19 au fost transportaţi la SJU Focşani

21 de muncitori srilankezi, depistaţi pozitiv la COVID-19 au fost transportaţi la SJU Focşani

Image
Image

Cei 21 de muncitori au fost internați miercuri, 13 mai 2020, la Secția de Boli Infecțioase a spitalului județean Focșani, după ce testele lor au ieșit pozitive la COVID-19.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, cu două zile în urmă, alți șapte muncitori din Sri Lanka, lucrători la firma de confecţii Sorste din Focşani, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19, fiind internaţi în spitalele din Vrancea. Cei 21 de muncitori depistați pozitiv COVID-19 și internați astăzi se aflau izolaţi în locuinţele modulare puse la dispoziţie de angajator pe raza comunei Garoafa. Ei au fost duşi de ambulanţele SAJ şi SMURD la Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon” Focşani - Secţia Boli Infecţioase.

"Am fost informaţi că un număr de 21 de srilankezi vor ajunge la SJU Focşani. Urmează să se facă trierea persoanelor pentru a vedea care sunt simptomatice şi care asimptomatice. Cei asimptomatici probabil vor merge în alte zone, iar cei simptomatici vor fi internaţi în spital", a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al SJU Focşani, Gabriel Negoiţă.
În judeţul Vrancea au fost raportate, până în prezent, 465 de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care 188 de cazuri sunt spitalizate.

Imagine cu caracter ilustrativ, Digi24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.