fbpx

Militar în vârstă de 22 de ani, găsit împuşcat în cap în birou

Militar în vârstă de 22 de ani, găsit împuşcat în cap în birou

Image
Image

Un militar de 22 de ani a murit, la o unitate din Focşani, fiind găsit împuşcat în cap. Parchetul Militar a deschis o anchetă, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul.

Sâmbătă seară, un militar din cadrul UM 01471 a Brigăzii 8 ROT din Focșani a fost găsit împuşcat în cap. Ancheta a fost preluată de procurorii militari pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul şi dacă a fost vorba despre sinucidere, accident sau omor, informează G4Media. ”Astăzi, 01.10.2022, în jurul orei 20.00 a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui militar din cadrul UM 01471 Focșani. A fost informat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului­”, se menționează în comunicatul Brigăzii 8 ROT Focșani.

Potrivit unor surse, maistrul militar găsit împușcat avea 22 de ani și era din Botoșani dar se stabilise de doi ani în Focșani.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.