O femeie însărcinată în şapte luni s-a înjunghiat în burtă, după un conflict cu partenerul ei. Bebeluşul a murit

O femeie însărcinată în şapte luni s-a înjunghiat în burtă, după un conflict cu partenerul ei. Bebeluşul a murit
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie însărcinată în şapte luni, din judeţul Vrancea, s-a înjunghiat în burtă în timpul unui conflict avut cu concubinul ei. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Focşani, unde a fost stabilizată, însă bebeluşul a murit.

Conform news.ro citând IJP Vrancea, poliţiştii au fost sesizaţi, luni seară, printr-un apel la 112, despre un conflict în familie, în comuna Vrâncioaia.

"Din primele verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînţelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuţit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", a informat, marţi, sursa citată.

În prezent, se fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi încadrării juridice a faptei.

Femeia are 36 de ani şi trăieşte în concubinaj cu un consătean. Conform localnicilor, între cei doi erau dese scandaluri, şi pe fondul consumului de alcool.

După conflictul de luni seară, femeia a fost transportată la spitalul din Focşani în şoc hemoragic şi a fost operată de urgenţă. Ea este internată acum la Terapie Intensivă, dar bebeluşul nu a putut fi salvat.

 Foto: news.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image