O femeie a murit la scurt timp după naştere. Familia acuză medicii şi cere anchete

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie din Odobeşti a murit în cursul zilei de marţi la Spitalul Judeţean ”Sfântul Pantelimon ”Focșani, după ce a adus pe lume un bebeluş de 4,5 kilograme.
Nicoleta Ciuciur a fost internată în secţia de Obstretică Ginecologie şi a născut pe cale naturală, marţi, 09 iulie 2019, la ora 00:05. Distrusă de pierderea suferită familia femeii cere o anchetă.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, din informațiile care se vehiculează în mediul on-line nașterea s-a desfășurat normal, pe cale naturală. Apoi, la scurt timp, Nicoleta Ciuciur ar fi intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale ar fi resuscitat femeia. Aceasta și-a revenit pe moment, dar a intrat din nou în stop cardio-respirator. Eforturile cadrelor medicale de la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean ”Sfântul Pantelimon” din Focșani nu au mai dat roade, după o succesiune de astfel de situații. Inima proaspetei mămici a încetat să mai bată.
Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma necropsiei.
Familia femeii a mers în această dimineaţă atât la poliţie, cât şi la Parchet şi cere o anchetă care să lămurească cum s-a întâmplat totul. Familia nu înţelege de ce medicii nu au optat la o operaţie de cezariană în acest caz. Copilul este sănătos, dar nu va avea niciodată ocazia să-şi cunoască mama.

“Azi-noapte, (n.r. în noaptea de luni spre marți - 8 spre 09 iulie 2019) la Spitalul Județean Focșani, a decedat o femeie în vârstă de 35 de ani, la scurt timp după ce a născut. În cursul acestei dimineți, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost înregistrată plângerea soțului în cauză, în baza căreia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa. În funcție de rezultatul cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale în cauză”, a transmis IPJ Vrancea, potrivit sursei citate.

Image