Viol descoperit din întâmplare de un bărbat care se uita pe fereastră

Viol descoperit din întâmplare de un bărbat care se uita pe fereastră
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O faptă oribilă a fost descoperită din întâmplare la Focșani de un bărbat care se uita pe fereastră. Omul a văzut cum, într-o cameră din blocul vecin, foarte apropiat, un individ abuza sexual o fetiță. Potrivit stirileprotv.ro, martorul a sunat la 112 și, în scurt timp, polițiștii au bătut la ușa celui bănuit de agresiune. Bărbatul acuzat de viol a fost arestat.

Blocurile din Focsani în care locuiesc agresorul și martorul sunt foarte apropiate și așa a fost posibil ca bărbatul care privea pe geam să vadă totul, în clădirea de lângă el. Omul nu putea să doarmă și, la un moment dat, s-a dus la fereastră.

Privirea i-a căzut pe o pată de lumină din blocul vecin. Pentru că era trecut de miezul nopții, bărbatul, curios, s-a uitat într-acolo. Atunci a văzut scenele înfiorătoare. Un individ dezbrăcat abuza sexual o fetiță. Îngrozit, martorul a sunat la politie.

Polițiștii au ajuns repede la apartamentul respectiv și l-au găsit pe proprietar, un individ de 44 de ani, lângă fetița pe care tocmai o violase.

Vecinii au auzit zgomote pe scara blocului și au văzut cum individul este încătușat.

Polițiștii au aflat că victima are 12 ani și venise în vizită la prietena ei mai mică, de 8 ani, fetița agresorului. Pentru că se făcuse târziu, a înnoptat la ea.

În timp ce fiica lui dormea, bărbatul a convins-o pe cealaltă copilă să iasă. A dus-o în altă cameră și a violat-o, spun anchetatorii. Victima le-a spus că a fost amenințată de individ.

Potrivit sursei citate, fiica de 8 ani a agresorului a fost preluată de autorități și internată într-un centru de urgență. Mama ei este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl a fost arestat. Bărbatul de 44 de ani acuzat de viol a mai fost cercetat, în trecut, în mai multe dosare de furt și tâlhărie. Acum poate sta în spatele gratiilor 10 ani.

Sursă foto captura stirileprotv.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image