fbpx

Șocant! Un angajat al Dacia Mioveni a murit luni după-amiază, la ieșirea din tură

Șocant! Un angajat al Dacia Mioveni a murit luni după-amiază, la ieșirea din tură

Image
Image

Un bărbat care terminase programul, se îndrepta spre ieșirea din uzină, când a acuzat o stare de rău.

Potrivit epitești.ro, este vorba de un bărbat de 58 de ani, corpolent, care ar fi suferit un infarct miocardic. Omul avea afecțiuni în istoricul medical.

I-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al uzinei și i-au fost efectuate manevre de resuscitare, care însă nu au avut rezultat, fiind constatat decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar verificările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cauzele decesului vor fi stabilite după efectuarea autopsiei. Potrivit sursei citate, în cadrul autopsiei se vor efectua și teste Covid-19.

„În ziua de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați că un bărbat de 58 de ani a acuzat o stare de rău în timp ce se îndrepta spre ieșirea din incinta unității unde era angajat. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de către personalul medical al societății, după care i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate, fără rezultat, fiind constatat decesul”, precizează IPJ Argeș pentru epitesti.ro.

 

Credit foto epitesti.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.