“Simfonia lalelelor” de la Pitești reunește peste 200 de producători şi comercianţi de flori şi plante ornamentale

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit ziarulargesul.ro, astăzi, la Piteşti, începe cea de-a 42-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, manifestare care reuneşte oficiali ai statului român, dar şi parlamentari, eurodeputaţi, delegaţi şi ambasadori ai unor ţări din Europa, Asia şi America de Sud.
Noutatea absolută din acest an este un Concurs de fotografie. Sub genericul “Simfonia Lalelelor prin Ochii Tăi”, participanţii pot concura cu imagini artistice de la manifestările culturale.
Câștigătorii vor fi premiați cu diplome, daruri cu simbolurile Simfoniei Lalelelor, iar lucrările premiate vor fi postate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești, pe site-ul oficial al Simfoniei Lalelelor și, ulterior, publicate în Albumul “Simfonia Lalelelor prin Ochii Tăi”, ediția I. 

Peste 200 de producători şi comercianţi de flori şi plante ornamentale din ţară şi din străinătate participă la ediţia din acest an a “Simfoniei lalelelor”, potribit MEDIAFAX.
Astfel, conform datelor furnizate de Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti, în cadrul expoziţiei dendro-floricole de la Casa Cărţii au fost amenajate 76 de standuri, iar în zona centrală a municipiului îşi vor prezenta produsele peste 200 de comercianţi.
“Simfonia lalelelor” va fi deschisă de tradiţionala paradă a florilor desfăşurată între sediul Primăriei Piteşti şi Complexul Expoziţional Casa Cărţii, la care vor lua parte sute de copii, elevi şi preşcolari de la unităţi de învăţământ din municipiu, dar şi din alte localităţi ale judeţului Argeş.
Programul anunţat de organizatori pentru cele trei zile ale sărbătorii include o serie de întreceri sportive, expoziţii, spectacole şi concerte. 

Sursă foto ziarulargesul.ro.

Image