ALERTĂ RĂPIRE COPIL | O fată de 17 ani a fost luată cu forța de trei indivizi și băgată într-o mașină

ALERTĂ RĂPIRE COPIL | O fată de 17 ani a fost luată cu forța de trei indivizi și băgată într-o mașină
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din Pitești au fost alertați miercuri seară de tatăl unei tinere de 17 ani cu privire la faptul că fiica sa, în timp ce e afla pe o stradă din localitate, "a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută".

Polițiștii Secției 3 Pitești au fost anunțați cu privire la eveniment în jurul orei 19.00.

"Persoana în cauză se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă", a anunțat IJP Argeș.

Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat totodată mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

IJP Argeș a anunțat că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

 Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Image