Bărbat găsit mort pe Transfăgărăşan. Se pare că ar fi încercat să sară cu maşina în râpă

Mister elucidat în cazul accidentului bizar de pe Transfăgărăşan, în care o maşină a fost găsită suspendată pe un pod, cu uşile închise şi geamurile intacte. Şoferul a încercat să se sinucidă sărind cu maşina de pe pod, însă parapetul nu a cedat, astfel încât omul s-a dat jos din maşină, a închis uşa şi s-a aruncat în gol, pentru a-şi duce la final planul sinucigaş, scrie observator.tv. Potrivit România TV, este vorba despre un fost jandarm din Topoloveni-Dobrești.

Iniţial s-a crezut că bărbatul a intrat cu maşina în parapet pierzând controlul volanului, însă autoturismul era înfipt în parapet cu uşile închise, iar şoferul nu era nicăieri.

Ulterior, trupul fără viaţă al şoferului a fost recuperat de salvamontişti, iar surse din rândul anchetatorilor precizează că bărbatul a încercat să-şi ia viaţa.

Anchetatorii au reuşit să identifice şi şoferul. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Topoloveni-Dobrești. El a lucrat în cadrul Jandarmeriei Argeș și s-a pensionat în 2004, informează România TV.

Image
Image
Image