Bărbat găsit mort pe Transfăgărăşan. Se pare că ar fi încercat să sară cu maşina în râpă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mister elucidat în cazul accidentului bizar de pe Transfăgărăşan, în care o maşină a fost găsită suspendată pe un pod, cu uşile închise şi geamurile intacte. Şoferul a încercat să se sinucidă sărind cu maşina de pe pod, însă parapetul nu a cedat, astfel încât omul s-a dat jos din maşină, a închis uşa şi s-a aruncat în gol, pentru a-şi duce la final planul sinucigaş, scrie observator.tv. Potrivit România TV, este vorba despre un fost jandarm din Topoloveni-Dobrești.

Iniţial s-a crezut că bărbatul a intrat cu maşina în parapet pierzând controlul volanului, însă autoturismul era înfipt în parapet cu uşile închise, iar şoferul nu era nicăieri.

Ulterior, trupul fără viaţă al şoferului a fost recuperat de salvamontişti, iar surse din rândul anchetatorilor precizează că bărbatul a încercat să-şi ia viaţa.

Anchetatorii au reuşit să identifice şi şoferul. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Topoloveni-Dobrești. El a lucrat în cadrul Jandarmeriei Argeș și s-a pensionat în 2004, informează România TV.

Image