Fată de 13 ani atacată cu o sticlă incendiară de un individ

Fată de 13 ani atacată cu o sticlă incendiară de un individ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O fată în vârstă de 13 ani a fost rănită după ce un individ a aruncat spre ea dintr-un autoturism cu o sticlă incendiară. Incidentul s-a petrecut duminică seara în localitatea argeşeană Priboieni.

După incident, fetiţa a mers într-un suflet acasă la părinţi cu arsuri pe picioare, iar mama ei a anunţat Ambulanţa, informează România TV. Copila a fost transportată la spital, unde medicii au stabilit că arsurile ei sunt superficiale, mai arată sursa citată.

"În seara zilei de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, ar fi suferit arsuri, după ce persoane necunoscute, care se deplasau cu un autoturism, ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcția acesteia. Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că prezintă leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare", a transmis IPJ Argeş.

Dosar penal, după ce o copilă a fost atacată cu o sticlă incendiară

În urma verificărilor şi a vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, poliţişti au reuşit să-i identifice pe ocupanţii maşinii din care a fost aruncată sticla incendiară. Suspecţii au fost duşi la audieri.

În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image