fbpx

O adolescentă de 16 ani a murit la şcoală, după ce i s-a făcut rău. Poliţiştii au deschis o anchetă

O adolescentă de 16 ani a murit la şcoală, după ce i s-a făcut rău. Poliţiştii au deschis o anchetă

Image
Image

O adolescentă în vârstă de 16 ani din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

"În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (...) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, precizează IPJ Argeş.

 

Imagine cu caracter ilustrativ, europafm.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.