O familie întreagă, inclusiv o fetiță de 5 ani, ucisă de o rudă cu probleme psihice

familie ucisă argeș
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Cinci oameni, membri ai aceleiași familii, au fost omorâți, marți, de un individ, fără un motiv anume, din ce au dezvăluit până acum anchetatorii. Printre victime s-a aflat și o fetiță de numai 5 ani, ucisă odată cu mama, bunicii și un unchi. Agresorul, o rudă cu probleme psihice, a fost reținut de polițiști.

 

Crimele au avut loc la Bascov, în județul Argeș. Un bărbat de 48 de ani a alertat autoritățile când a ajuns acasă și și-a găsit fără suflare soția, copilul, socrii și un cumnat. Inițial, acesta a spus că ar fi fost înjunghiați, dar anchetatorii au stabilit că nu astfel s-a produs omorul.

“Toate victimele poartă semnele unor agresiuni destul de intense (...) Informaţiile iniţiale spuneau că este vorba de o înjunghiere. Ceea ce pot eu spune este că e vorba de un alt corp dur, posibil ciocan sau altceva. Informaţiile despre înjunghiere cel mai probabil au fost legate de sesizarea iniţială în care se relata că asupra făptuitorului care a fost depistat după ce fugise din locuinţă, în pădurea din apropiere, asupra lui s-a găsit un cuţit”, a explicat Laurenţiu Palaghiea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru News.ro. Potrivit magistratului, este foarte posibil ca aceste crime să fi avut loc marţi dimineaţă, victimele fiind găsite în interiorul a două imobile.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în imobilul respectiv mai locuia şi fratele soţiei, cunoscut cu afecţiuni psihice și care a devenit imediat principalul suspect. Agresorul, un bărbat de 53 de ani, avea răni superficiale în momentul în care a fost prins de poliţişti.

“Este greu de spus la acest moment dacă a existat un mobil al acestei crime. Persoana bănuită era în evidenţă cu boli psihice, nu putem şti în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a gândi, de a discerne şi de a avea reprezentarea faptelor lui. Sunt lucruri care urmează să fie stabilite de anchetă. Nu avem deocamdată detalii despre un mobil. S-au purtat discuţii cu făptuitorul. A relatat liber despre aceste fapte pentru care îl cercetăm. Se află în custodia organelor de poliţie. (…) Era coerent şi a relatat destul de cursiv despre o anumită modalitate de săvârşire a faptelor”, a precizat Laurenţiu Palaghiea, pentru sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: antena3.ro

 

 

 

 

 

 

Image