fbpx

Primarul municipiului Câmpulung Muscel - cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Image
Image

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Liviu Ţâroiu, este cercetat de poliţiştii argeşeni pentru conducere sub influenţa alcoolului, după ce a fost implicat într-o tamponare.

Potriviti AGERPRES, evenimentul rutier s-a produs luni seara, pe o stradă din zona centrală a municipiului Câmpulung Muscel. Potrivit imaginilor înregistrate de martori, unul dintre cele două autoturisme implicate, aparţinând administraţiei locale, era condus de primarul Ţâroiu.

"Poliţiştii (...) au fost sesizaţi prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul I. C. Brătianu, în care sunt implicate două autoturisme. Din verificările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit sursei citate.

Șoferul care băuse a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind luată şi măsura reţinerii permisului de conducere, pentru care a fost eliberată o dovadă fără drept de circulaţie.

Imagine cu caracter ilustrativ, playtech.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.