Un bărbat care îşi bătea nevasta i-a lovit pe poliţiştii sosiţi la faţa locului

Un bărbat care îşi bătea nevasta i-a lovit pe poliţiştii sosiţi la faţa locului
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat care îşi agresase soţia i-a lovit pe poliţiştii sosiţi la faţa locului în urma unui apel la 112. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres, incidentul a avut loc joi seara.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că la un imobil din Piteşti o femeie este agresată de soţul său, în locuinţa comună, iar cea în cauză ar solicita ajutor spunând că este ameninţată cu moartea şi agresorul ar avea asupra sa un cuţit. La faţa locului au intervenit cu operativitate poliţiştii de ordine publică (...), prima patrulă găsind uşa imobilului deschisă, iar din interior femeia în cauză, de 38 de ani, care solicita ajutorul, relatând aceleaşi aspecte sesizate anterior", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, prima patrulă, alcătuită dintr-un agent şi o agentă, a solicitat sprijin şi a pătruns în imobilul care avea uşa deschisă, însă bărbatul nu s-a supus solicitărilor oamenilor legii.

"În continuare, poliţiştii au încercat să imobilizeze pe bărbatul în cauză, care s-a opus şi a lovit pe poliţist. În acelaşi timp, a sosit a doua patrulă, iar bărbatul în cauză a continuat să se opună, lovind şi un poliţist din a doua patrulă înainte de a fi imobilizat", precizează IPJ Argeş.

Bărbatul agresiv a fost condus la audieri și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Agresorul şi cei doi poliţişti loviţi au fost consultaţi de un echipaj medical, mai menţionează IPJ Argeş.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ilustrativ, ciao.ro.

Image
Image