fbpx

Un infractor violent eliberat prin recursul compensatoriu a ajuns înapoi după gratii, după ce şi-a bătut concubina

Un bărbat din Piteşi care fusese condamnat anterior la 15 ani de închisoare - după ce şi-a omorât mama, dar a ieşit mai devreme din închisoare odată cu recursul compensatoriu - a recidivat, fiind reţinut de poliţiştii argeşeni şi apoi plasat sub control judiciar, după ce  şi-a bătut concubina.

Poliţişti ai Secţiei 3 Pitesti au fost sesizaţi de o femeie că a fost bătută crunt de către concubinul său. Din verificări a rezultat că este vorba despre Eduard Ţ., de 50 de ani, din municipiu, recidivist eliberat din penitenciar după ce a fost condamnat pentru omor. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, informează ziarulargesul.ro.

În 2008, bărbatul şi-a bătut cu bestialitate mama, pe care a abandonat-o într-o baracă din Trivale unde femeia a decedat. Victima a fost descoperită întâmplător de poliţişti din Moşoaia, care făceau verificări legate de furtul unui moped, mai notează sursa citată. Iniţial, bărbatul a fost condamnat la opt ani închisoare de Tribunalul Argeş, dar sentinţa a fost atacată de procurori şi dosarul a ajuns la Curtea de Apel Piteşti, ai cărei magistraţi au casat hotărârea şi rejudecând, l-au condamnat la 15 ani de detenţie.

Eliberat prin recursul compensatoriu, cel în cauză are un rest de pedeapsă de 1.300 de zile.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.