Un poliţist aflat în concediu a ajuns la spital cu plăgi împuşcate

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii argeșeni au fost sesizați de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeș, cu privire la faptul că, la secția Urgențe a acestei unități medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Mușătești, cu plăgi împușcate, provenite de la o armă cu alice.

Potrivit ziarulargeșul.ro, este vorba de N. C. R., de 28 de ani, din Mușătești, un polițist care lucrează la DGPMB (Direcția Generală a Poliției Municipiului București).

Victima a pierdut mult sânge, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, iar spre dimineață a fost transferat la un spital din București.

Din primele verificări a rezultat că fapta s-a săvârșit pe raza localității Mușătești, într-o zonă împădurită

Și există suspiciunea de braconaj, fiindcă vânătoarea, legal, nu este permisă noaptea.
Polițistul era însoțit de doi bărbați, unul susține că ar fi fost alături de victimă în momentul în care a fost împușcată, celălalt că ar fi venit în ajutor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Potrivit sursei citate polițistul se afla în concediu de odihnă.

Sursă foto ziarulargesul.ro.

Image