fbpx

VIDEO Bărbat găsit mort în casă, cu urme de violență pe corp. Principalul suspect este fiul acestuia, de 16 ani

VIDEO Bărbat găsit mort în casă, cu urme de violență pe corp. Principalul suspect este fiul acestuia, de 16 ani

Image
Image

Un bărbat de 78 de ani a fost găsit fără suflare, în locuința sa, după ce fosta soție a sunat la 112, fiindcă nu putea intra în locuință. În imobil polițiștii au descoperit cadavrul care prezenta urme de violență, iar primele indicii îl indică drept principal suspect pe  fiul victimei.

 

Crima a fost descoperită, noaptea trecută, într-o locuință din Pitești. Pompierii şi poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să pătrundă în casă, unde bărbatula fost găsit mort.

Informații citate de Antena 3 dezvăluie că victima s-ar fi stins din viață în urmă cu mai multe zile, iar pe trup criminaliştii au găsit mai multe urme de violenţă.

Maşina bărbatului ucis a fost găsită la o distanţă de trei kilometri de casă, într-o parcare în care tinerii din Piteşti se adună noaptea. Potrivit Antena 3, principalul suspect al crimei este în momentul de faţă chiar fiul în vârstă de 16 ani al bărbatului, un adolescent care ar avea probleme cu drogurile.

"În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa imagini: anchetaonline.ro

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.