VIDEO | O femeie și fiul ei, uciși în curtea bisericii. Criminalul amenințase că va recurge la acest gest într-o emisiune în direct

VIDEO | O femeie și fiul ei, uciși în curtea bisericii. Criminalul amenințase că va recurge la acest gest într-o emisiune în direct
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Caz zguduitor în județul Argeș. O femeie și fiul său, de 15 ani, au fost uciși, duminică, în curtea unei biserici din comuna Mihăilești.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, dubla agresiune a fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici, atacatorul fiind fostul concubin al femeii. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au găsit mai întâi cadavrul băiatului, care prezenta leziuni în zona capului, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit ulterior, în curtea lăcaşului de cult, având o rană adâncă la gât.

Agresorul, care ar fi fost concubinul acesteia, a fost imobilizat de poliţişti în timp ce încerca să se sinucidă, provocându-şi tăieturi cu cuţitul în zona gâtului. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Acesta a intrat în operaţie, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Adevărul.ro scrie că, în ianuarie 2020, individul fusese în studioul „Acces direct”, împreună cu femeia care avea să-i devină victimă, într-o tentativă de împăcare publică. Întrebat de moderatoare cu privire la informaţia că ar fi amenințat-o cu moartea, el a recunoscut că aşa a făcut şi că nu va ezita să recurgă la un gest extrem.

După vizionarea imaginilor, psihologul Dan Mihăileanu a declarat, pentru Adevărul, că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

 

Image
Image