Accident rutier soldat cu doi morți, în Călărași

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un accident rutier groaznic s-a petrecut, miercuri seară,  în jurul orei 19:00, pe DN 3B, la kilometrul 1+800, la intrarea în Călărași. Două persoane au decedat.

Potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, agent de poliție Bianca Ghiveci, şoferul unui autoturism marca Dacia Logan care venea din direcția Călărași către Chiciu nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu o motocicletă care se deplasa în același sens. În urma impactului a rezultat decesul conducătorilor vehiculelor, dar și vătămarea ușoară a unei persoane care se afla în dreapta șoferului Loganului, informează Observator de Călăraşi. Șoferul Daciei Logan avea 63 de ani, iar motociclistul avea vârsta de 43 de ani.

Martorii spun că motociclistul a fost aruncat peste autoturism, iar motorul a luat foc. Motociclistul a murit pe loc, mai notează sursa citată. De asemenea, șoferul autoturismului a decedat după ce a fost descarcerat.

Image