Doi minori au fost găsiți în imobile aparținând unui bărbat de 52 de ani reținut pentru infracțiuni sexuale // UPDATE - Individul a fost arestat preventiv

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi minori instituţionalizaţi au fost găsiţi în imobile aparţinând unui bărbat de 52 de ani din judeţul Călăraşi, care este reţinut pentru lipsire de libertate şi infracţiuni la viaţa sexuală. IJP Călărași a anunțat, sâmbătă, că în cursul zilei de vineri individul, din localitatea Fundeni Frunzăreşti, este principalul suspect în cazul unui dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

"În fapt, pe baza informaţiilor colegilor din cadrul Poliţiei Capitalei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat în locuinţa suspectului un minor şi la o adresa din Bucureşti un alt minor, ambii instituţionalizaţi, despre care, din primele verificări, există indicii că ar fi victime ale celui în cauză", se precizează în comunicatul instituției.

Suspectul a fost reținut.

Cei doi minori vor fi audiați în prezenţa unui psiholog de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi.

UPDATE - Bărbatul a fost restat preventiv, pentru 30 de zile.

Victimele sale au 13, respectiv 16 ani.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image