fbpx

O familie cu doi copii a pierit într-un cumplit accident petrecut în apropiere de Frumușani

O familie cu doi copii a pierit într-un cumplit accident petrecut în apropiere de Frumușani

Image
Image

Un cumplit accident a avut loc în judeţul Călăraşi. Două fetiţe de 6 şi 11 ani şi părinţii lor au murit pe loc. Unul dintre cei doi şoferi a intrat în depășire iar impactul a fost devastator.

Tragedia s-a petrecut pe DN 4, la limita judeţelor Călăraşi şi Ilfov. Potrivit Antena3.ro, unul dintre şoferi a decis să iasă din coloană şi să depăşească celelalte autoturisme, manevră pentru care o familie întreagă a plătit cu viaţa.

Maşina în care se afla tatăl de 44 de ani, mama de 27 de ani şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nebună, spun martorii. Acul vitezometrului ar fi rămas blocat la 220 de km/h.

La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, l-a doborât, a zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.Şoferul celeilalte maşini, cu volan pe dreapta, a fost transportat în stare critică la spital unde a decedat.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de tragicul accident.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto infotraficromania.ro

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.