Primarul în funcție din Călărași, infectat cu Covid, a murit luni dimineață

Primarul în funcție din Călărași, infectat cu Covid, a murit luni dimineață
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineață după ce a fost infectat cu coronavirus. Acesta avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București, suferind de comorbidități, anunță Digi 24.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

El nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat. La scrutin s-a clasat pe locul al doilea, după candidatul PSD Marius Grigore Dulce.

Sursa foto: digi24.ro

 

Image