fbpx

Un bărbat beat a plecat cu mașina de Poliție a echipajului care intervenea pentru aplanarea unui conflict

Un bărbat beat a plecat cu mașina de Poliție a echipajului care intervenea pentru aplanarea unui conflict

Image
Image

Un bărbat aflat sub influența alcoolului s-a urcat în mașina de Poliție cu care un echipaj venise la o solicitare prin 112 și a mers câteva sute de metri. Se pare că autospeciala nu era asigurată.

 

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o localitate din Călărași.

“În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehli sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în județul Călărași, are loc o stare conflictuală.

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Dor Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta a spus că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane, iar în urma consumului de alcool soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare cu un bărbat din localitatea Rași, județul Ialomița. În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a ajuns domiciliul apelantei cu alte 3 persoane”, transmit reprezentanții poliției.

Femeia s-a speriat și a chemat poliția.

„Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție un bărbat din grup s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat înainte.  Persoana respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizată de polițiști, fiind identificată în persoana unui bărbat, de 49 de ani, Chirnogi, județul Călărași. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul respirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis Poliția.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.