Un criminal eliberat din închisoare a incendiat casa unei femei, apoi s-a sinucis

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Caz bizar în comuna Ştefan Vodă, din judeţul Călăraşi. O femeie a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, într-un incendiu provocat de un criminal eliberat în anul 2015 din închisoare. Autorul faptei s-a sinucis.

Un criminal cu antecedente,  în vârstă de 52 de ani, a incendiat o locuinţă din comuna Ştefan Vodă, în semn de răzbunare că femeia care locuia aici îi refuzase avansurile. Aşadar, făptuitorul a vrut să se răzbune pe femeie şi a aruncat obiecte inflamabile pe unul din geamurile casei în care aceasta locuia alături de concubinul său. Femeia a suferit arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, iar concubinul acesteia pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, informează site-ul observatorcl.info. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi pentru îngrijiri medicale. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, dr. Georgiana Enache, în momentul de faţă, cei doi se află internaţi, evoluţia bărbatului fiind favorabilă, însă, în ceea ce priveşte starea de sănătate a femeii, medicii sunt rezervaţi.

Autorul a fost găsit mort în curtea casei sale de către poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul său, mai notează Observator de Călăraşi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, agent de poliţie Bianca Ghiveci, se pare că acesta s-a otrăvit, ingerând voluntar o substanţă neuroparalizantă. Bărbatul petrecuse 11 ani din viaţă în închisoare, deoarece şi-a omorât soţia în bătaie în şanţul din faţa casei, în urmă cu mulţi ani.

Image