fbpx

Un refugiat ucrainean și-a ucis mama în casa unor români care îi găzduiau

Un refugiat ucrainean și-a ucis mama în casa unor români care îi găzduiau

Image
Image

O crimă oribilă a avut loc la Lehliu Gară. Un refugiat ucrainean şi-a ucis mama, într-un acces de furie. S-a întâmplat chiar în locuinţa pusă la dispoziţie de o familie de români, care se oferiseră să-i găzduiască.

În urmă cu aproape o săptămână, un refugiat ucrainean și-a anunțat cunoscuții din localitatea Lehliu Gară, acolo unde locuia cu mama sa din luna mai, că și-a găsit mama decedată în pat, această fiind grav bolnavă, având o boală incurabilă.

Potrivit antena3.ro, au fost alertate forțele de ordine. Polițiștii de la IPJ Călărași, în momentul în care au ajuns în locuință, și-au dat seama că nu vorbim despre o moarte cauzată de boală, ci despre o crimă, pentru că femeia avea mai multe vânătăi.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul și-a ucis mama într-un acces de furie cu multiple lovituri, în noaptea de 17 spre 18 iulie. Totul s-a întâmplat în baia locuinței pusă la dispoziție de familia de români, plecată în acel moment la mare, la Constanța.

După ce și-a ucis mama în baie, bărbatul a încercat să ascundă totul. Și-a spălat mama dar și baia, ulterior a transportat-o în pat și a încercat să facă să pară că femeia murise în somn.

Conform sursei citate, în acest moment, el este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor asupra unui membru al familiei dar și pentru violență în familie.

Foto captură Antena3.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.