Utilaj de deszăpezire filmat pe autostradă cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul

Utilaj de deszăpezire filmat pe autostradă cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un utilaj de deszăpezire a fost filmat pe Autostrada Soarelui cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul. Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

În imaginile surprinse de o cameră de bord şi postate pe Facebook  se vede cum utilajul de deszăpezire aruncă zăpada de pe un sens pe altul, informează Digi24. O maşină care circulă pe un sens al drumului este acoperită, astfel, de zăpada aruncată de respectivul utilaj. „Deszăpezim româneşte...”, scrie autorul postării. Pe imagini se vede clar o plăcuţă rutieră care confirmă că filmarea e făcută la kilometrul 135 al A2.

Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii, mai notează surs citată. Unii dintre internauţi fac haz de necaz, în timp ce alţii încearcă să găsească explicaţii, spunând că, foarte probabil, acest lucru se întâmplă din cauza vântului, practic zăpada fiind aruncată pe celălalt sens, iar de acolo e "preluată" de un alt echipaj care o aruncă mai departe în câmp, pentru că aşa bate vântul, altminteri riscul fiind, dacă zăpada ar fi fost dată în câmp de primul utilaj, ca ea să fi fost adusă înapoi pe carosabil de vânt.

Image