fbpx

În Dâmbovița au fost stabilite patru spații pentru carantinarea suspecților de infectare cu coronavirus

În Dâmbovița au fost stabilite patru spații pentru carantinarea suspecților de infectare cu coronavirus

Image
Image

DSP Dâmbovița a informat, joi, că la nivelul județului nu există nicio suspiciune de coronavirus și a anunțat că autoritățile sunt pregătite să gestioneze eventuala apariție a unor cazuri de acest fel.  

Într-un comunicat oficial, conducerea DSP Dâmbovița a anunțat că, joi, în județ erau 37 de persoane aflate în supraveghere prin izolare la domiciliu. Toate erau clinic sănătoase și nu prezentau simptomatologie specifică afectării cu coronavirus.

De altfel, "la nivelul judeţului Dâmboviţa, până în acest moment nu au fost înregistrate cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire cu COVID-19", arată cea mai recentă raportare oficială a autorităților.

Pe de altă parte, "Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, împreuna cu Instituţia Prefectului Judeţul Dâmboviţa şi cu  autorităţile administraţiei publice locale,  au identificat 4 locaţii cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri pentru persoanele care, în urma analizei de situaţie, vor necesita carantinare. Aceste spaţii special desemnate pentru carantină sunt situate in Târgovişte, Voineşti, Pucioasa şi Titu", au mai anunțat reprezentanții DSP.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.