Încă un centru medical local a fost inaugurat în Dâmbovița

centru medical
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un centru medical modern a fost inaugurat, săptămâna trecută, la Căprioru, în comuna Tătărani.

Centrul medical reprezintă o investiție de 1.135.293,50 lei în realizarea și dotarea unui dispensar, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală  II.

„Contribuția de la bugetul de stat a fost de 987.366,21 lei, iar a Consiliului Local Tătărani - de 147.927,29 lei. Noul imobil are o suprafață totală construită de 332 mp, din care parterul are aproximativ 200 mp, iar mansarda imobilului - 115 mp. În incinta centrului medical vor funcționa trei cabinete medicale (două pentru medicina de familie și un cabinet de stomatologie) și, de asemenea, o farmacie. La parterul clădirii au fost amenajate o sală de așteptare comună și grupuri sanitare pentru personalul medical și pacienți”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița.

Recent, Centrul de Sănătate Voinești a fost reorganizat și redeschis, la doi ani după ce acesta își suspendase activitatea.

De asemenea, din luna martie, și locuitorii comunei Corbii Mari beneficiază de servicii medicale acordate într-un nou centru medical, o investiție de 3.245.221,50 lei într-un proiect finanțate în mare parte tot prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Acest centru are două cabinete pentru medicii de familie, cabinet stomatologic, cabinet radiologie, un laborator de prelevare analize, un cabinet de ginecologie și un cabinet de cardiologie.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image