Șase proiecte în derulare, la Târgoviște, pentru extinderea și refacerea spațiilor verzi

Șase proiecte în derulare, la Târgoviște, pentru extinderea și refacerea spațiilor verzi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primarul din Târgoviște a trecut în revistă proiectele derulate în prezent, care vizează refacerea și extinderea spațiilor verzi din municipiul dâmbovițean.Andrei Costache

Sunt șase astfel de proiecte în desfășurare, în prezent, iar acestea vizează construirea noului parc din zona UM Gară, reabilitarea Parcului Mitropoliei, modernizarea Pieței Tricolorului și a Pieței Revoluției, construirea primului skatepark din municipiul și a unui parc nou în zona Complexului Turistic de Natație. Acestea înseamnă, pe scrut, plantarea a 3.000 de arbori și arbuști, a 8.000 de plante floricole și aromatice și a 16.000 mp de gazon!

"Cu excepția noului parc din zona Complexului Turistic de Natație, care este in etapa de obținere a finanțării, toate celelalte proiecte sunt deja în faza de execuție!  Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 1.500 de arbori și arbuști plantați de catre SC ECO-SAL Srl, precum și aproximativ 250.000 de flori, toate produse în serele aparținând administrației locale târgoviștene", a spus edilul Cristian Stan.

Suplimentar, la jumătatea lunii iunie, la Târgoviște a început montarea unor coșuri stradale de gunoi pentru excrementele câinilor. Ele vor fi dotate cu pungi de plastic și vor fi amplasate în cât mai multe zone frecventate de posesorii de câini. Cei care nu vor utiliza corespunzător coșurile riscă amenzi de până la 500 de lei, conform prevederilor "Regulamentului privind gestionarea câinilor cu stăpân din municipiul Târgoviște".

 

Image