Șofer de autobuz atacat cu sabia, la Târgoviște. Agresorul a avariat un vehicul nou-nouț, abia scos pe traseu / UPDATE - Precizările IJP Dâmbovița

Șofer de autobuz atacat cu sabia, la Târgoviște. Agresorul a avariat un vehicul nou-nouț, abia scos pe traseu / UPDATE - Precizările IJP Dâmbovița
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un șofer de autobuz a fost atacat cu o sabie, luni, în timp ce efectua o cursă în Târgoviște. Potrivit Antena 3, agresorul ar fi un tânăr de 23 de ani. Acesta l-a atacat pe șoferul care conducea unul dintre noile autobuze Mercedes, achiziționate de municipalitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă vehiculul, care abia fusese scos pe traseu, a fost avariat.

Polițiștii l-au imobilizat pe agresor care, potrivit sursei citate, a fost transportat la secție de Psihiatrie a SJU Târgoviște. El va fi testat și pentru a se determina dacă se afla sub influența unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

Pe 13 aprilie, primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că au fost puse în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, achiziționate de către Primăria Târgoviște, din fonduri europene.

UPDATE - "La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 09:15, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, o persoană de sex masculin a distrus geamul unui autovehicul.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat doi bărbați în vârsta de 27 şi 22 de ani, din localitatea Vulcana Pandele. Din cercetări a reieșit faptul că tânărul în vârsta de 22 de ani, în timp ce se afla pe stradă, ar fi oprit un autovehicul în care se aflau călători și ar fi distrus cu un obiect ascuțit-tăietor geamul lateral al mijlocului de transport public. Totodată, acesta ar fi adresat injurii și amenințări la adresa polițiștilor care au intervenit. Bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Târgovişte, iar ulterior la spital, unde a fost internat la Secţia de Psihiatrie.

De asemenea, poliţiştii au condus la sediul Poliției, pentru audieri și bărbatul în vârsta de 27 de ani.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, fapta prevăzută de art. 253 din Codul Penal, ultraj, fapta prevăzută de art. 257 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevăzută de art. 371 din Codul Penal, fiind informat procurorul competent", a transmis IJP Dâmbovița, luni după-amiază, cu privire la acest incident. 

Sursa foto: Facebook/ Cristian Stan

Image