fbpx

“Importatori” de droguri reținuți de DIICOT (video)

“Importatori” de droguri reținuți de DIICOT (video)

Image
Image

Trei inculpați au fost reținuți, săptămâna trecută, într-un dosar instrumentat de DIICOT Dâmbovița, fiind cercetați pentru de grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

 

Potrivit anchetatorilor, “în perioada februarie 2021-noiembrie 2021, inculpații au constituit un grup infracțional organizat în scopul introducerii în țară, pe ruta Spania-România, de droguri de risc, folosind atât mijloace de transport, cât și societăți de curierat, și comercializării acestora pe teritoriul României, către diverși consumatori de astfel de substanțe”.

Inculpații reținuți de DIICOT au fost arestați preventiv

Joi, procurorii DIICOT Dâmbovița și ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a liderului grupării, în timp ce deținea la domiciliul său cantitatea de 10 kilograme de canabis. “Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județelor Dâmbovița, Ilfov, Tulcea și a municipiului București, în urma cărora au mai fost ridicate 518 grame de rezină de canabis, alte 1,5 kilograme de canabis, 2 cântare electronice de mare precizie, sumele de 7.590 de euro, 6.650 de lei, un dispozitiv pentru detectarea microfoanelor și alte bunuri cu valoare probatorie”, a anunțat DIICOT.

Anchetatorii au cerut arestarea preventivă a celor trei inculpați reținuți, măsură cu care instanța a fost de acord.. Cei trei au contestat decizia de vineri a Tribunalului Dâmbovița.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.